HABERLER>POLİTİKA
9 Ağustos 2019 Cuma - 18:12

AK Parti’nin bayramlaşmasında Yıldırım sürprizi: İzmir’de her şey çok güzel olacak! 

İzmir’deki bayramlaşma programına İstanbul’dan canlı yayın yoluyla bağlanan Milletvekili Binali Yıldırım, “Artık seçimler geride kaldı. İnşallah AK Parti olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını önümüzdeki 5 yıl içinde yapmanın gayreti içinde olacağız. İzmir’de her şey çok ama çok güzel olacak. 2023’e, 2024’e emin adımlarla ilerliyoruz” dedi. Törende Bakan Pakdemirli, Genel Başkan Yardımcısı Dağ önemli mesajlar da verdi. 

AK Parti’nin bayramlaşmasında Yıldırım sürprizi: İzmir’de her şey çok güzel olacak! 

Mehmet İŞLER / EGEDESONSÖZ- AK Parti İzmir İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı bayramlaşma töreni Balçova Kaya Termal Otel’de gerçekleşti. 

Programa Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül, milletvekilleri, belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Ayrıca İzmir Milletvekili Binali Yıldırım programa canlı yayın ile bağlantı kurdu. Törende AK Parti’nin
kuruluşunun 18’inci yıldönümü de kutlanmış oldu. 

İZMİR’DE HER ŞEY ÇOK AMA ÇOK GÜZEL OLACAK
Yıldırım salondakilere seslendiği konuşmasında, “Hepinizi İstanbul’dan sevgi saygıyla selamlıyorum. Bayramlaşma toplantısında sizlerle beraber olamadım. Ancak uzaktan da olsa sizlerle bayramlaşma fırsatı buldum. Bütün teşkilatımızın, hepinizin Kurban Bayramını canı gönülden tebrik ediyorum. Rabbim bayramın milletimizi, İslam alemini barışa, huzura vesile kılsın. 22 Temmuz’da İzmir’deydik. Hep beraber Kınık, Bergama’ya gittik. Açılışlar yaptık. Eski coşkulu günleri tekrar yaşadık. 5 ağustos’ta bu sefer Kiraz’a, Bayındır’a gittik. Yine belediye başkanlarımıza, yol arkadaşlarımızla, bir araya geldik, hasret giderdik. Bir kez daha İzmirlilerle kucaklaşma fırsatı bulduk. Artık seçimler geride kaldı. İnşallah AK Parti olarak bugüne kadar ülkemize yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını önümüzdeki 5 yıl içinde yapmanın gayreti içinde olacağız. İzmir’de her şey çok ama çok güzel olacak. 2023’e, 2024’e emin adımlarla ilerliyoruz. Ayın 4’ünde tarihi bir projeyi, İzmir-İstanbul otoyolunu açtık. Bu dünyanın en büyük projesi. 60 milyar TL’lik bir proje. Bir hayal daha gerçeğe döndü. Yolları böldük Türkiye’yi birleştirdik. Erdoğan döneminde Türkiye’yi 3 kat büyüttük. Projeler devam edecek. Yeter ki kardeşliğimiz devam etsin” diye konuştu. 

BAKANLIK OLARAK 4 BELEDİYEMİZİN ARKASINDAYIZ!
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “Hanım İzmir’de… ‘İzmir’e geliyorum ama eve gelmiyorum, ailemin yanına bayramlaşmaya gidiyorum’ dedim. İzmir’de geçen hafta yol açılışı yaptık. İzmir artık eski İzmir olmayacak. İzmir’in önündeki engeller kalktı. En büyük otoyolunun açılışını yaptık. Dünyanın en büyük projelerine hep AK Parti imza atıyor. İzmir-Çeşme otoyolu rahmetli Özal ve rahmetli babamın eseridir. Pek çok insanın dua ettiğini görüyorum. Bu İzmir-İstanbul otoyolu için de insanlar dua edecek. Seçimlerde almış olduğumuz başarıdan, yüzde 39’luk teveccühten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belki belediye sayımız az ama çoğu belediyede 300-500’lük farklarla kaybettik. Aynı İstanbul seçimlerinde olduğu gibi 1 oyun bile önemi var.4 belediyemizin örnek bir anlayışla çalışması lazım. İzmir’deki 30 belediyeyi almanın yolu bu 4 belediye… Biz bakanlık olarak 4 belediyemizin arkasındayız, destek olmaya gayret ediyoruz. Teşkilat arı gibi çalışacak, hükümet çalışması gereken konularda çalışacak. Bu ak sevdayı devam ettireceğiz. Tüm Türkiye’yi dolaştım. İzmir teşkilatı tüm Türkiye teşkilatı arasında örnektir. Sizlere teşekkür etmek istiyorum. İnşallah İzmir gibi teşkilatlarımız sayesinde bu dava 2023’e de, 2053’e de, 2071’e de gider” dedi. 

ÇİFTÇİ YÜZDE 48’LİK KAR SAĞLAYACAK
Bakan Pakdemirli sektörel bilgiler de verdiği açıklamasında, “Çiftçinin en önemli problemi nedir? Mazot. Elektrikli traktör için bir örnek yaptırdık. Bunu seri üretimle gerçekleştirdiğimizde dünyada öncü olacağımız bir konu daha var. Ülkemize en iyi şekilde hizmet etmenin yollarını bulacağız. Mısırla ilgili bir açıklama yapmak istiyorum. 950 TL olan mısırı bu sene yüzde 21 artışla bin 150 TL olarak belirledik. Kabaca hesaplarsak çiftçimizin eline bin 210 TL para geçecek. Çiftçimizin maliyetini düşündüğümüzde yüzde 48 oranında kar sağlanmış olacak. Tarım şuramız var.  En yakın zamanda tarım şuramızı topluyoruz. Ekim ayında toplamış olacağız. 15 yıldır toplanmayan şurayı topluyoruz. Önümüzdeki 5 yılın planını ve 25 yılına damga vuracak bir plan hazırlayacağız. Kurban Bayramı ile ilgili de konuşmamız gerekiyor. Kurban için her türlü tedbiri aldık” diye konuştu.

18 YIL SONRA İKTİDARIZ, 18 YIL SONRA DA İKTİDAR OLACAĞIZ!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ da programda önemli mesajlar verdi. Dağ, “Güzel bir bayram merasimindeyiz. Coşkumuz, heyecanımız ilk günkü gibi… Tüm kadrolarımız 2001’de nasıl heyecanlıysa 2019’da da aynısını yaşıyoruz. Birileri bir şeyi adet haline getirdi. Her seçimde biz biraz oy kaybı yaşasak, birkaç belediye kaybetsek hemen bir şeye atıfta bulunuyorlar. 2009’da elimizde olan bazı belediyeleri kaybettiğimizde hemen bir tabela gösterdiler. Haziran seçimlerinde de yaptılar. Bunu şimdi de, 23 Haziran seçimlerinden sonra o tabelayı gösterenler oldu. Biraz sendeleme yaşasak buna atıfta bulundular. Bu ülkeye çok önemli hizmetler yaptık. ‘AK Parti ANAP gibi oldu, olacak’ dediler. 18 yıl sonra yine iktidarız, 18 yıl sonra yine iktidar olacağız. Avucunuzu yalayacaksınız. İçimizden birine parti kurdursanız da beklediğiniz, umduğunuz hiçbir şey olmayacak. İşte İzmir teşkilatı tüm kademeleriyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasındadır ve arkasında durmaya devam edecektir. Bu salonda bundan şüphesi olan var mı? Biz inandık! İzmir teşkilatı nasıl böyle canlı ise 81 ilde de aynı coşku var” dedi. 

KİMSE AĞAÇLA, YEŞİLLE BİZİ SINAVA TABİ TUTAMAZ
“Uzun süredir üstümüze geliyorlar” diyerek sözlerini sürdüren Dağ, “Biz 2013’ten bu yana bu meydan okumalara karşı dimdik ayakta duruyoruz. Önümüzde şimdi bu meydan okumalardan sonra burnu yukarı kaldırdık ve öteye gitme zamanıdır. 1 sene önce uluslararası finans operasyonunun tam önündeydik. O zamanlar inanmayanlar şimdi görüyor.  Siyasi geleceklerini dolara yatıranlar şu anda zarar ettiler. Kim kazandı? Türkiye kazandı. Türkiye’nin kazanması lazım. Tam yukarıya giderken birileri yine operasyon içine girdiler. AK Parti iktidarları 4 buçuk milyar ağaç dikti, yeşillendirdi Türkiye’yi. Şu anda orman yangınları yaşıyoruz. Orman teşkilatımız canla başla mücadele ediyor. Terör örgütü bunların bazılarını sahipleniyor. Buna karşı açıklama yapmayanlar böyle bir durumda neresinden bakarsanız bakın iyi niyetli olmayan, çözüm odaklı olmayan şeyler yapıyor. Bu iktidarın zarar görmesini isteyen bir takım girişimleri önce de gördük bugün de görüyoruz. Bu oyunu görüyoruz, Allah’ın izniyle bozacağız. Kimse ağaçla, yeşille bizi sınava tabi tutamaz” ifadelerini kullandı. 

BUNDAN SONRA CHP’LİLER İÇİN MAZERET ÜRETME DÖNEMİ BİTMİŞTİR
Dağ ayrıca CHP’li yerel yönetimleri hedef aldı ve “Yerel seçimleri geçirdik. İzmir’de yıllardır hep şu lafı duyuyorduk; biz başarılı olacağız da bir türlü fırsat verilmiyor! 31 Mart’tan sonra sebepleri tartışılır, bir takım gizli ittifaklar vardı ama ortada Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Mersin, Aydın, Muğla, Eskişehir, büyük şehirlerin büyük oranları CHP’yle yönetilir noktaya geldi. İzmir’den artık mazeret üretme zamanı bitmiştir. Türkiye’de bir hükümetin kullanabileceği bütçenin neredeyse 3’te 2’sini yönetme rakibimizin yetkisine geçmiştir. Buyurun! Üretin. Mazeret üretmeyin. Onaylanacak bir takım hususlar var ise yeterince çalışmışsanız biz de yeterince çalışarak gereğini yapacağız. Ama bundan sonra İzmir için de CHP’liler için de mazeret bitmiştir. Bundan sonra cek, cak bitmiştir. Bundan sonra yaptın mı, yapmadın mı? Buna bakacağız. Yaptıysan muhalefet olarak alkışlayacağız. Yapmadıysan da muhalefet görevini tam anlamıyla yerine getireceğiz. Bundan bir gram geri adım atacağımızı kimse bizden beklemesin” dedi. 

2024’TE İLK MÜJDELİ HABERİ İZMİR’DEN VERECEĞİZ!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK ailem hoş geldiniz, sefa geldiniz. Bu kurban bayramını en iyi şekilde kutlamayı hak eden teşkilatlardan birisiniz. Hiç yılmadan çalışmaya devam ettiniz. Sizlerin sayesinde 18 yıldır bu kutlu dava Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde destanlar yazıyor. 15 Temmuz’u kutladık. İlk defa İzmir’de 15 bin kişilik demokrasi yürüyüşü yaptık. Durmadık devam ettik. Kimse tatil etmedi. Kimse tatile gitmiyor. Yasaklamıştık, bakıyorum herkes burada. Mahalle başkanlarımızı, üyelerimizi ziyaret ettik. İlk defa 30 ilçede eş zamanlı olarak ilçelere dağılarak yüzlerce üyemizi evlerde ziyaret ettik. Sosyal medyada biz biriz başlığıyla gündeme girdik. Bayramdan sonra ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Gidilmedik hiçbir üyemiz kalmayacak. 250-300 il ve ilçe yöneticisiyle birlikte o ilçede aynı gün sokaklara ineceğiz. Seçimsiz dönem diyoruz ya… Aslında ak Parti teşkilatlarının en çok çalıştığı dönemler seçimsiz dönemlerdir. Bu dönem bir iddiamız var; İstanbul’u, Ankara’yı 2024’te tekrar kazanacağız. Ancak 2024’te ilk müjdeli haberi İzmir’den vereceğiz. Zaman çabuk geçiyor, o günler yakın” ifadelerini kullandı.  

İZMİR BENİM İLK GÖZ AĞRIM!
Törende Milli Savunma eski Bakanı Vecdi Gönül de kürsüye geldi. Gönül, “İzmir benim gözümde valilik yaptığım ilk göz ağrım olan bir yer. Daha sonra beni milletvekili seçtiniz. Tayyip Bey ile yola çıktım. Şu an bayrak sizin elinizde, bayrağı onurla taşıyorsunuz. Hepinizi tebrik ederim” diye konuştu. 

AK PARTİ AŞKTIR!
AK Parti İzmir Milletvekili Necip Nasır, vekiller adına yaptığı konuşmada, “AK Parti Türkiye Cumhuriyeti’ni yaşatmak ve onu Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için çalışan bir partidir. AK Parti sevda, muhabbet, aşktır. AK Parti aşkla kurulmuş Allah’ın izniyle aşkla yaşayacaktır” dedi. 

2023’E TAŞIYACAK KADROLARI KADINLARIMIZLA GÜÇLENDİRECEĞİZ
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, “Cumhurbaşkanımız, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan her fırsatta hanım kardeşlerine teşekkür etmiştir. Biz de üstümüze düşeni yapacağız. Partimizi 2023’e taşıyacak kadroları kadın kollarımızla güçlendireceğiz” açıklamasında bulundu.  

SEÇİM KAZANMIŞ BİR BAŞKAN OLARAK KONUŞUYORUM
İlçe başkanları adına da Bayındır İlçe Başkanı Veysel Bakıcıol, “Seçim kazanmış bir ilçe başkanı olarak konuşuyorum. İnşallah bütün ilçe başkanlarımın aynı duyguyu paylaşmasını istiyorum. Bundan sonraki seçimlerde ilçe başkanlarımızın başarılı olmasını diliyorum” dedi.

 
Denizli'de ağır hasarlı bina sayısı 108
 
Nijerya'da kaçırılan 10 Türk serbest
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dört partiden ABD'ye Gülen'in iadesi için çağrı
AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti bir açıklama yaparak FETÖ elebaşı Fetullah ...
Akıncı, Anastasiadis'le bir araya gelecek
KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Rum lider Anastasiadis'le eylül ayı içerisinde bir araya gelecek.
CHP'li Polat: Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat Kurban Bayramı dolayısıyla ...
 
CHP'li Sertel sordu: Ege Uygarlıkları Müzesi rafa mı kalktı?
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin İzmir’e ...
Liderlerin bayram programı belli oldu
Türkiye Kurban Bayramı'nı karşılamaya hazırlanırken, siyasi parti genel ...
Hükümetten kamu işçilerine yeni zam teklifi
Hükümet kamu işçilerine yeni zam teklifi yaptı. 2019 ilk 6 ayı için seyyanen ...
 
CHP'li Bakan: Artık Erdoğan'a soru sorulamıyor!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CİMER üzerinden artık Cumhurbaşkanlığı’na ...
İçişleri Bakanı Soylu, deprem bölgesinde: Bilançoyu açıkladı
6 büyüklüğünde deprem ile sarsılan Denizli'de incelemelerde bulunan İçişleri ...
CHP'li Bayır o sağlık ocağını sordu!
Bayır, İzmir’in Karaburun İlçesi Mordoğan Beldesinde bulunan sağlık ocağının ...
 
Tayfun MARO
Tayfun MARO
Aydınlanmanın alacakaranlığında
Nedim ATİLLA
Nedim ATİLLA
Çöl tozu meselesi: Yararlı mı, zararlı mı?
Engin ÖNEN
Engin ÖNEN
Cumhuriyet'i ve Atatürk’ü anlamak
Kemal ARI
Kemal ARI
İstediklerimiz ve sorumluluklarımız
Mehmet KARABEL
Mehmet KARABEL
O gün bugündür!
Muhittin AKBEL
Muhittin AKBEL
Buralara bir daha dönme Göztepe!
Oytun NALBANTOĞLU
Oytun NALBANTOĞLU
Mutlu s’on!
Dr. Hakan Tartan
Dr. Hakan Tartan
Keser döner sap döner!
İhsan Özbelge ÖZDURAN
İhsan Özbelge ÖZDURAN
'Cehaletin tek korkusu kadındır…'
Nüvit TOKDEMİR
Nüvit TOKDEMİR
Papi Mehmet
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
FACEBOOK'TA EGE'DE SON SÖZ
GAZETE EGE'DE SONSÖZ
KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva